Slik booker du hos oss: Rom, mat og arrangement hele året

Alle henvendelser om rom og bord gjøres på e-post til booking@skolo.no. Bookingen for sommeren 2022 er i full sving. Du vil finne mye nyttig informasjon på denne siden, både om rom, priser og vilkår, og vi oppfordrer deg til å lese før du tar kontakt.

Åpningstider og servering

Skolo har pizzeria, kaffebar og butikk i den gamle gymsalen, åpent gjennom året og hver dag i sommerferien. Se forsiden (klikk på logo øverst på nettsiden) for detaljer. Konserter, kurs og andre opplevelser annonseres: Følg med på kalenderen vår i menyen her på nettsiden. Mye info legges også ut fortløpende på sosiale medier. Vår favorittkanal er Instagram, der er det mest aktivitet (@skolo.no) og du finner oss på Facebook her.

«Vi fant roen i sjela og perler i naturen. Reiser med tanken om at HIT kommer vi gjerne tilbake»

Sommeren 2022 - velkommen til en øyperle på Helgelandskysten 

Sommerøya venter! Kort vei fra Mosjøen, rett utenfor Sandnessjøen. Her har vi plass til små og store familier og grupper, og vår studioleilighet Klasserommene er helt ideell for storfamilien eller vennegjengen på tur. Frem til 1. mars 2022 kan man booke hele uker, med opphold fra helg til helg. Etter 1. mars er det åpent for booking av korttidsopphold. Ta kontakt på booking@skolo.no for reservasjon. Ukesopphold har 20 % rabatt hos oss.

Tid til hvile og rom for eventyr

Gjester som ønsker å bruke øya som base for å utforske Helgelandskysten og bli her en stund, vil trives ekstra godt hos oss. Du kan rusle bort til Kristian og co. som leier ut kajakk og tilbyr rib-turer og havsafari, og den lille øya har også egen matbutikk. Du kan ta hurtigbåten eller ferje til omkringliggende øyer, som Lovund, Træna, Vega osv. og Herøy/Dønna har også massevis av vakker natur i seg selv. Mer her om området og alle mulighetene. Våre overnattingsgjester disponerer også uteområdet vårt når gymsalen er stengt, med bålpanne og sitteplasser under tak.

Leilighetene våre og antall sengeplasser

Vi har tre fullt utstyrte leiligheter med egne kjøkken, oppredde senger, renhold og håndklær inkludert, samt såpe og shampo. Studioleiligheten Klasserommene er den største enheten med sine tilknyttede dobbeltrom (med egne bad) og hems hvis man ønsker enda bedre plass og flere senger. I tillegg finner du Kvisten Loftstudio og Lærerværelset, begge med særpreg, bad og kjøkken. Bilder og flere detaljer om sengeplasser finner du her.

Priser og rabatter (2022):

Se forrige punkt for presentasjon av leilighetene og antall sengeplasser. For ukesopphold (syv netter eller mer) gis det 20 % i rabatt på hele oppholdet. Priser uten rabatt er 6500 kr. natten for Klasserommene, 1500 kr. i tillegg hvis Storhemsen også ønskes inkludert. 3200 kr. for Kvisten Loftstudio og 3000 kr. for Lærerværelset. Priseksempel, største leilighet: Syv netter i Klasserommene, med Storhemsen og 16 personer: 400 kr. natten per person. Total kostnad 44.800 kr. Fullpris 56.000, ukesrabatt på 11.200 kr. Betaling og avbestillingsvilkår? Les videre på denne siden.

Merk: For foreninger/bedrifter/klasser på mer enn ti personer gjelder egen prismodell.

Rom og overnatting - hele året

Du er hjertelig velkommen til øya hele året, den er vakker i all slags vær. Ferie eller arbeid, møter eller fest: på Skolo finner du gode senger og vakre omgivelser både innendørs og utendørs.

Festlokale og møterom: 

Leie av lokalet til lukket selskap koster 5000 kr. for kjøkken og renhold inkludert (rabatteres ved avtalt egeninnsats). Møterom heldags: 3000 kr. Halvdags: 2000 kr. Lunsj for grupper kan bestilles både med og uten møterom. Kaffe og møtemat kan også bestilles.

Ikke et vanlig hotell

Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, en annerledes måte å feriere og oppleve på. Forholdene er små, øytempoet rolig, standarden høy. Derfor har også ukesbookinger fin rabatt. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. Vi har derimot særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær.

Minimumsopphold privatpersoner

I høysesong (sommeren) har vi tre netter som standard, men inneklemte dager gir mulighet til kortere opphold, så ta kontakt uansett hva du ønsker deg! I lavsesong er mulighetene mange, også for døgnbesøk, vi er fleksible.

Grupper og bedrifter

Hele huset kan leies og vi skreddersyr gjerne løsninger. Les mer om vårt tilbud til grupper og bedrifter her.

Langtidsopphold

Langtidsopphold er mulig. Ta kontakt for pristilbud.

Øvrige vilkår; avbestilling, betaling m.m.: 

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt.

«Vi vil egentlig ikke dra. Her fant vi masse ro, masse vakkert å se på og spennende å oppdage!»

Etter booking: Betaling, bekreftelse og kanselleringsvilkår

Betaling

For sommermånedene fungerer forhåndsbetaling som bekreftelse. Vi sender faktura, dersom vi kan bekrefte dato, rom og dine øvrige ønsker. Du hører vanligvis fra oss i løpet av 1-3 virkedager.

Bekreftelse

Når ordren er betalt, er oppholdet gjensidig bekreftet. I lavsesong betales rommet ved ankomst hvis ikke annet avtales.

Avbestillingsvilkår

Fra dagen du får faktura, kan du om nødvendig avbestille kostnadsfritt innen 10 dager. Hele summen vil da returneres til deg.  Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet. Spør om delbetaling eller forlengelse av betalingsfrist hvis dette er avgjørende for din bestilling.

Dersom du bestiller på få dagers varsel, noe som i hovedsak er aktuelt i lavsesong, vil det gjøres en individuell vurdering av om forhåndsbetaling er nødvendig som bekreftelse.

Innsjekk / utsjekk

Innsjekk fra kl. 15 (og helst før kl. 20), utsjekk senest kl. 11. Det er veldig fint med beskjed om ca. ankomsttidspunkt når dere vet det; send oss gjerne en sms på Skolofonen; 463 33 200 når dere er på ferja over fjorden.

Frokost

Frokost tilbys overnattingsgjester i høysesong og koster 200 kr. per voksen og 100 kr. per barn. Bestilles for ønskede dager. Dagens første måltid består av fersk bakst og lokale råvarer, og skal være en ekstra god opplevelse, enkel, men med kvalitet. Du kan forespørre frokost utenom høysesong og noen ganger kan vi legge til rette for dette.

Husk reiseforsikring

Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring og på forhånd sjekke vilkår som gjelder hvis det oppstår reiserestriksjoner eller sykdom som forhindrer en fra å reise, eller man må avbryte oppholdet sitt på grunn av coronasymptomer eller andre årsaker. Avbestillingsvilkårene i forrige punkt gjelder uavhengig av årsak. Velg en forsikring som gir deg tryggheten du personlig ønsker. Vi tar for øvrig smittevern på alvor, slik vi har erfart at gjestene våre også gjør. Vi er ikke en stor hotellmaskin og du kan i stor grad oppholde deg for deg selv, hvis du ønsker. Vi følger bransjens smittevernstandarder til enhver tid. Vi gjør også tilpasninger som det eventuelt vil bli informert godt om. Konkret kan det for eksempel føre til at frokosten ikke serveres som buffet, men direkte til rommene eller på andre måter som ivaretar helsetryggheten slik det eventuelt kreves på besøkstidspunktet.

Hjertelig velkommen til Seløy! 

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!