Slik booker du hos oss: Rom, mat og arrangement hele året

Åpningstider og arrangement

Vi har åpent lørdager kl. 11 til 14 og onsdager kl. 16 til 20 (pizza, ser mer info noen linjer ned på siden her). Du kan også booke privat shopping, det er bare å ta kontakt. På lørdag har vi kaffebar, bakst, enkel lunsj (ikke pizza). Konserter, kurs og andre opplevelser annonseres: Følg med på kalenderen vår i menyen her på nettsiden. Mye info legges også ut fortløpende på sosiale medier. Vår favorittkanal er Instagram, der er det mest aktivitet (@skolo.no) og du finner oss på Facebook her.

2021:
 Første åpningsdag er lørdag 16. januar (kaffebar & butikk) og pizzaonsdag 20. januar.

Pizzaonsdager & pizzameny

Hver onsdag kjører vi i gang pizzaovnen vår og serverer nydelig pizza og god drikke i den gamle gymsalen. Du kan også bestille takeaway. Vi tenner i peisen og selger også god kaffe og fine ting i butikken vår. Bord eller takeaway bestilles på booking@skolo.no. Husk at du kan komme innom og ta med deg en kaffe og handle uten bordplass også. Vi er åpne kl. 16 til 20 (kjøkkenet stenger kl. 19). Det er viktig å forhåndsbooke bord hvis du skal være sikker på å få plass. Vi tar imot bookinger helt til kl. 16 onsdager, og sjekker også mail etter det for takeawayordre osv.

Pizzameny (porsjonspizza, én til hver voksen anbefales): 
MARGARITA: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, basilikum / 169,-
SERANO: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, seranoskinke, ruccola, basilikum / 189,-
SØT PÆREBLÅ: Hvit saus, blåkimmelost, pære, seranoskinke, mozarella, parmesan, honning, ruccola / 199,-
STERK KYLLING HVIT: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, kylling, chili, ruccola / 189,-
STERK KYLLING RØD: Hvitsaus, mozzarella, parmesan, kylling, chili, ruccola / 189,-
NY: SPEKEPIZZA: Tomatsaus. Norsk spekepølse med fennikel, hjemmesyltet rødløk, ruccola, mozzarella og kremost / 189,-
NY: GLADLAKS: Røykalaks fra Vega, hvit saus, mozzarella, creme fraiche, ruccola, hjemmesyltet rødløk, chiliolje / 199,-

Ps: Siden pizzadeigen settes dagen før er det alltid en fordel med bookinger og bestillinger i forkant, men vi lager alltid litt ekstra.

Rom og overnatting - hele året

Du er hjertelig velkommen til øya hele året! Ferie eller arbeid, på Skolo finner du gode senger og vakre omgivelser både innendørs og utendørs. Nærmere presentasjon av rommene og huset, med detaljert oversikt over sengeplasser, finner du her. Alle henvendelser gjøres manuelt til booking@skolo.no.

Leilighetene

Vi har tre leiligheter med egne kjøkken, der Klasserommene er den største enheten, med sine tilknyttede dobbeltrom (med egne bad) og hems m.m. I lavsesong kan dobbeltrommene leies separat. Svært romslig, fantastiske lysforhold og høy standard. I tillegg finner du Kvisten Loftstudio og Lærerværelset, med særpreg, bad og kjøkken.

Ikke et vanlig hotell

Dette er ikke et vanlig hotell. «Boutique bed & breakfast» har vi valgt å kalle oss, siden forholdene er små, øytempoet rolig, men standarden høy. Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, en annerledes måte å feriere og oppleve på. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. I stedet har vi noe ekstraordinært: Særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær. I den sesongåpne kafeen kan du dessuten kjøpe nydelig kaffe og mat. Gjennom året er huset et flerbrukshus med en rekke aktiviteter.

Grupper og bedrifter

Hele huset kan leies og vi skreddersyr gjerne løsninger. Les mer om vårt tilbud til grupper og bedrifter her.  

Langtidsopphold

Hvis du ønsker å bo her utenom høysesong eller i en lengre perioder, ta kontakt med oss direkte. Vi er svært fleksible.

Sommeren 2021

Vi har nå åpnet bookingen for sommeren 2021! Frem til 1. mars 2021 er det ukesopphold (helg-helg) som kan bookes. 1. mars gjøres det som eventuelt er ledig tilgjengelig for booking. Alle ukesopphold har 20 % rabatt. Kontakt booking@skolo.no for spørsmål og booking.

Priser og detaljer:

Priser og rabatter

For ukesopphold (7 netter eller mer) gis det 20 % i rabatt. Priser høysesong (juni-august) uten rabatt er 6000 kr. for Klasserommene, 3000 kr. for Kvisten Loftstudio og 2700 kr. for Lærerværelset. I lavsesong er prisene også lavere og oppgis på forespørsel.

Leie av lokalet til lukket selskap koster 5000 kr. for kjøkken og renhold inkludert (rabatteres ved avtalt egeninnsats). Møterom heldags: 3000 kr. Halvdags: 2000 kr. Lunsj for grupper kan bestilles både med og uten møterom. Kaffe og møtemat kan også bestilles.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt.

Frokost

Frokost tilbys i høysesong og koster 200 kr. per voksen og 100 kr. per barn. Bestilles for ønskede dager. Dagens første måltid består av fersk bakst og lokale råvarer, og skal være en ekstra god opplevelse, enkel, men med kvalitet. Du kan forespørre frokost utenom høysesong og noen ganger kan vi legge til rette for dette.

Minimumsopphold

Tre netter for private kunder i ukedager, to netter i helgene, men ved deltakelse på eventer/arrangement/tilstelninger (som pizzakvelden) kan det gjøres unntak, så det er bare å ta kontakt direkte på e-post med oss for et tilbud. Også grupper skreddersyr vi korte eller lengre opphold for. Vi ønsker å legge til rette for hvile og sakte tempo og du vil oppdage at Seløya er ypperlig som base for å utforske området, hele året.

Bookingperiode

Vi behandler henvendelser hele året. Vår automatiske bookingtjeneste er kun funksjonell i høysesong. Kontakt oss på e-post på booking@skolo.no for forespørsler om overnatting.

Etter booking: Betaling, bekreftelse og kanselleringsvilkår

Betaling

I høysesong kreves forhåndsbetaling. Vi sender faktura, dersom vi kan bekrefte dato, rom og dine øvrige ønsker. Du hører vanligvis fra oss i løpet av 1-3 virkedager. Vi kontrollerer samtidig prisene, slik at du ikke betaler mer enn du skal, ref. rabattene som beskrives over.

Bekreftelse

I høysesesong gjelder følgende: Når ordren er betalt, er den gjensidig bekreftet. I lavsesong betales rommet ved ankomst, hvis ikke annet avtales.

Avbestillingsvilkår

I høysesong gjelder følgende: Fra dagen du får faktura, kan du om nødvendig avbestille kostnadsfritt innen 10 dager. Hele summen vil da returneres til deg. Spør om forlengelse av betalingsfristen hvis dette er avgjørende for din bestilling. Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet.

I lavsesong gjelder følgende: Ved avbestilling mindre enn 48 timer før avtalt ankomstdag, faktureres hele beløpet.

Koronasituasjonen

Vi tar smittevern på alvor, slik vi tror gjestene våre også gjør. Det skaper trygghet for alle. Vi følger bransjens smittevernstandarder til enhver tid. Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring, siden reisende må bli hjemme eller reise hjem, hvis de får symptomer eller blir syke. Vi gjør også tilpasninger som det vil bli informert godt om. Konkret kan det for eksempel føre til at frokosten ikke serveres som buffet, men direkte til rommene eller på andre måter som ivaretar helsetryggheten slik det eventuelt kreves på besøkstidspunktet.

Hjertelig velkommen til øya på fantastiske Helgeland! 

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!