Bo eller spise hos oss?

Her booker du pizzabord: 

Bord bookes via denne lenken og du finner info om meny og åpningstider under fanen PIZZA.

Her booker du overnatting hele året:

Under finner du vår bookingkalender med tilgjengelige datoer og priser for privatkunder. Større familier og grupper (over seks personer) og bedrifter skreddersyr vi overnatting og opplegg for hele året og egne vilkår gjelder, vi har flere sengeplasser enn det som fremgår i bookingkalenderen (ca. 30 sengeplasser); ta kontakt på booking@skolo.no. Bildegalleri fra hele bygget finner du under fanen ROM.

Høysesong eller lavsesong? 

Det er litt forskjell på vilkårene på sommeren og året for øvrig. I perioden 17. juni til 18. august 2024 gjelder tre netter som minimum og vi har 20 % rabatt på ukesopphold (syv netter eller mer). For øvrig kan du booke enkeltnetter og du er velkommen til å ta kontakt på booking@skolo.no hvis du vil stå på venteliste for en enkeltnatt; Vi pleier å åpne for booking på inneklemte enkeltdager i juni.

I lavsesong  (september-mai) har vi ekstra gode overnattingspriser hvis du som privatperson (1-6 personer) sjekker inn en onsdag (pizzaaften og én natt minimum) eller fredag (to netter minimum): 40 % rabatt på rom. Dette er Pizzapakken og Weekendpakken. Du får også 40 % rabatt ved langtidsopphold på syv netter eller mer i lavsesong.

Rabatter regnes ut automatisk i kalenderen under når du velger sjekk inn-dato en fredag, en onsdag eller et opphold på syv netter eller mer. Når du har trykket søk og valgt ønsket rom og antall rom, scroller du ned til knappen NESTE STEG for å fullføre din bookingforespørsel. Betingelser m.m. står lenger ned på denne siden. Ta kontakt på booking@skolo.no ved spørsmål.

PS! Husk å sjekke spamfolderen din for e-poster fra oss, inkludert bekreftelse på booking. Tom liste? Husk å trykke Søk. Har du valgt datoer, intervall og antall personer og rom som matcher vår kapasitet, kommer aktuelle rom og leiligheter opp i en liste med bilder. Det kan være begrensninger på hvor langt frem i tid du kan booke, ta evt. kontakt på booking@skolo.no.

Syv søstre sett fra øya i mars. Foto: Marthe Thu ©

Leiligheter, rom og antall sengeplasser

Vi har få, men nydelige overnattingsenheter! Alle rom og leiligheter har oppredde senger, håndklær, god såpe og utvask inkludert, du har også tilgang til kjøkken: Kvisten Loftstudio, Lærerværelset og Klasserommet. Klasserommet er den største enheten og det spesielle med denne er at den både har enkeltrom tilgjengelig (dobbeltrom med egne bad) og kan leies som helhet til en større gruppe på tur, da med flere tilgjengelige sengeplasser (maks 16 personer med Storhemsen inkludert). Leier man et dobbeltrom alene deler man det romslige fellesarealet med eventuelle gjester på de to andre rommene. Bilder og flere detaljer om sengeplasser finner du her. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. Vi har derimot særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær.

Øvrige vilkår; avbestilling, betaling m.m.: 

Priser, bekreftelse og betaling

Prisene i denne bookingtjenesten gjelder for privatpersoner (maks seks personer) og kun ved booking direkte på www.skolo.no. Vi tar forbehold om feil i priskalenderen og oppholdet er ikke bekreftet fra vår side før reservasjonsforespørselen er besvart. Etter å ha sendt en reservasjonsforespørsel via skjemaet over, får du egen mail om bekreftelse av oppholdet. Det går tydelig frem i mailen at reservasjonen er bekreftet. Du får faktura/betalingslenke eller det gjøres avtale om å betale ved ankomst, dette avhenger av hvor nært forestående oppholdet er. Ta kontakt på booking@skolo.no hvis dere er flere enn seks personer eller en bedrift, forening, skoleklasse e.l.

Avbestillingsvilkår

Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet. Spør om delbetaling eller forlengelse av betalingsfrist hvis dette er avgjørende for din bestilling.

Innsjekk / utsjekk og kontaktinfo på ankomstdagen

Innsjekk fra kl. 15 (og før kl. 20 om ikke annet er spesielt avtalt), utsjekk senest kl. 11. Spesielt i lavsesong er det viktig å gi beskjed til oss dersom ankomsttidspunktet ikke blir det du har angitt da du booket rommet (du må velge ankomsttidspunkt i bookingen) - dette fordi vi foretrekker å møte deg personlig ved ankomst og da ikke har åpent hver dag. Du når oss på Skolos telefon463 33 200 i åpningstiden og Remi personlig på 467 61 510.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt hos oss.

Husk reiseforsikring

Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring og på forhånd sjekke vilkår som gjelder ved sykdom eller andre årsaker som forhindrer en fra å reise. Avbestillingsvilkårene våre gjelder uavhengig av årsak. Velg en forsikring som gir deg tryggheten du personlig ønsker.

Hjertelig velkommen til Seløy!

Skolos nyhetsbrev

Registrer deg for sjeldne mail med kjekk informasjon.