Slik booker du rom hos oss

Vi har en ekstern bookingside som automatisk viser deg priser og ledige rom. Du vil ha stor nytte av å lese informasjonen under før du går videre til bookingsiden.

*** Oppdatering 19.05.20:

Vi er fullbooket i hele juli. Ta kontakt med booking@skolo.no hvis du ønsker å stå på venteliste i tilfellet kansellering. Du er velkommen på dagsbesøk i kafébutikken, som er åpen hver dag kl. 12 til 18.

- Ledig 11. august og ut august: Storfamiliepakke; tre dobbeltrom med egne bad, eksklusiv tilgang til kjøkken og lounge. Passer godt for to familier som ferierer sammen. Loftstudio er også ledig i perioder i august.

Ps: August er nydelig her på øya! 

Husk også at du alltid kan ta kontakt på booking@skolo.no hvis du ikke finner ledig rom på dine datoer eller har andre spørsmål. Nærmere presentasjonen av huset og rommene finner du her. Bilder kommer fortløpende, når rommene blir ferdige. Detaljene blir utsøkte. Vi inviterer alle til å følge prosessen på Instagram @skolo.no.

Ikke et vanlig hotell

Dette er ikke et vanlig hotell. «Boutique bed & breakfast» har vi valgt å kalle oss, siden forholdene er små, øytempoet rolig, men standarden høy. Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, derfor er det også satt tre netter som minimum oppholdsperiode i høysesong. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. I stedet har vi noe ekstraordinært: Særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær. I den sesongåpne kafeen kan du dessuten kjøpe nydelig kaffe og mat. Gjennom året er huset et flerbrukshus med en rekke aktiviteter.

Grupper og bedrifter

Les mer om vårt tilbud til grupper og bedrifter her. Hele huset kan leies og vi skreddersyr gjerne løsninger.

Langtidsopphold

Hvis du ønsker å bo her utenom høysesong eller i en lengre perioder, ta kontakt med oss direkte. Vi er svært fleksible.

Sommeren 2020, priser og detaljer:

Åpningsdato og bookingperiode

Bygget åpner i juni. Åpningsdato for kafébutikken annonseres. Første mulighet til overnatting er uke 26, se bookingsiden for detaljer og kontakt oss hvis du ikke finner ledig dato. Datoer etter 1. september 2020 er foreløpig ikke åpne for booking i kalenderen, men ta gjerne kontakt med oss direkte for forespørsler.

Frokost i høysesong

Frokost er inkludert i prisene når du er overnattingsgjest hos oss i  juli (lite unntak for større grupper, som beskrevet under eller på bookingsiden). Dagens første måltid består av fersk bakst og lokale råvarer, og skal være en ekstra god opplevelse, enkel, men med kvalitet. Vi kommuniserer direkte rundt bookingen din og om frokost.

Rabatter og pakkepriser

For ukesopphold (7 netter eller mer) gis det 20 % i rabatt både på leiligheter og dobbeltrom. De tre dobbeltrommene er ideelle for to familier eller en vennegjeng som vil feriere sammen - da kan alle tre dobbeltrommene leies samtidig med rabatt og man får kjøkken, oppholdsrom og lounge helt for seg selv - et fantastisk areal.

Storfamilien eller vennegjeng på tur

Ved booking av alle tre dobbeltrommene samtidig, noe vi varmt anbefaler og som allerede er en populær løsning, gjelder egen, god pakkepris. Se prisavsnitt.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt.

Minimumsopphold

Tre netter i høysesong. Ved inneklemte dager i fullbooket kalender, kan vi åpne for kortere opphold, ta eventuelt kontakt for manuell booking: booking@skolo.no.

Priser
  • Dobbeltrom med egne bad: 1500 kr. for én person, med 500 kr. ekstra for hver påfølgende person per natt. Det er noe ulik makskapasitet på de tre rommene, fra 1-4 personer. Dette vises automatisk i vårt bookingsystem. Pakkepris for to barnefamilier (f. eks.) som vil feriere sammen i minimum syv netter: Man betaler for to personer på hvert dobbeltrom (seks personer), øvrige bor gratis (opptil et visst antall) og det gis 20 % rabatt i tillegg. Priseksempel: 2400 kr. natten per familie (4800 kr. totalt). Vi må ha nøyaktig antall på gruppen før vi kan bekrefte bestilling. Du/dere disponerer hele oppholdsrommet i andre etasje utenfor døra, det vil si stor spiseplass, lounge og kjøkken. Booker du ett rom, deler du oppholdsrom med dine (hyggelige!) naboer i de to andre dobbeltrommene. Det vil uansett være god plass. Pakkeprisen (alle tre rom samtidig) innebærer at du får arealet eksklusivt.

    Ps: Er man to eller fire voksne personer på tur sammen, eller én familie, kan man selvsagt også leie alle tre dobbeltrommene og fellesarealet eksklusivt. Vi hjelper deg med manuell booking: booking@skolo.no.
  • Leilighet 1 - Loftstudio: 3000 kr. natten for 1-6 personer. Ved booking av seks personer er to av sengeplassene på hemsen og må res opp av gruppen selv, sengetøy er tilgjengelig. Inkludert frokost for opptil fire personer. Husk 20 % rabatt ved opphold syv netter eller mer.
  • Leilighet 2 - Lærerværelset: 2500 kr. natten for 1-3 personer. Inkludert frokost for opp til tre personer. Tredjeperson res opp til på sofa i stuen og anbefales for barn av komforthensyn. Ett soverom, bad, kjøkken med spisebord og stuekrok. Nydelig utsikt til Dønnamannen og Syv Søstre! 

BOOK NÅ: KLIKK HER

Etter booking: Betaling, bekreftelse og kanselleringsvilkår

Betaling

Så snart du har sendt inn din reservasjonsforespørsel (booking) gjennom vår automatiske tjeneste, er de aktuelle datoene blokkerte og kan ikke bestilles av andre. Vi vil så snart som mulig se gjennom tilbudet ditt og sende faktura, dersom vi kan bekrefte dato, rom og dine øvrige ønsker. Du hører vanligvis fra oss i løpet av 1-3 virkedager. Vi kontrollerer samtidig prisene, slik at du ikke betaler mer enn du skal, ref. rabattene som beskrives over.

Bekreftelse

Når ordren er betalt, er den gjensidig bekreftet.

Avbestillingsvilkår

Fra dagen du får faktura, kan du om nødvendig avbestille kostnadsfritt innen 10 dager. Hele summen vil da returneres til deg. Spør om forlengelse av betalingsfristen hvis dette er avgjørende for din bestilling. Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet.

Koronasituasjonen

Vi tar smittevern på alvor, slik vi tror gjestene våre også gjør. Det skaper trygghet for alle. Vi følger bransjens smittevernstandarder til enhver tid og har også god kontakt med smittevernkontoret i kommunen. Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring, siden reisende i Norge også til sommeren må bli hjemme eller reise hjem, hvis de får symptomer eller blir syke. Vi er glade for at regjeringen oppfordrer til Norgesferie og skal ta godt vare på gjestene våre, i henhold til de smitteverntiltak som gjelder til enhver tid. Vi gjør også tilpasninger som det vil bli informert godt om. Konkret kan det for eksempel føre til at frokosten ikke serveres som buffet, men direkte til rommene eller på andre måter som ivaretar helsetryggheten slik det eventuelt kreves på besøkstidspunktet. Bookes et dobbeltrom individuelt (og ikke av en samreisende familie/gruppe), blir det denne sommeren begrensninger på bruk av felles kjøkken.

Hjertelig velkommen til øya på fantastiske Helgeland! 

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!