Slik booker du hos oss: Rom, mat og arrangement hele året

Kultur, kaffe, mat, design og gjestfrihet på Helgelandskysten. Et flerbrukshus på øya, med lys i vinduene hele året.

Arrangement

Konserter og kurs, kokkekunst og andre opplevelser: Følg med på kalenderen vår. Den finner du i menyen her på nettsiden. Klikk på arrangementet for å lese mer om hvordan du bestiller billetter og deltar.

Bord til pizzaonsdager

Hver onsdag kjører vi i gang pizzaovnen vår og serverer nydelig pizza i den gamle gymsalen. Vi tenner i peisen og selger også god kaffe og fine ting i butikken vår. Bestill bord på booking@skolo.no. Det fylles fort opp og vi anbefaler å bestille bord på forhånd. Husk at du kan komme innom og ta med deg en kaffe og handle uten bordplass. Vi er åpne kl. 16 til 20 (kjøkkenet stenger kl. 19).

Pizzameny (porsjonspizza, én til hver voksen anbefales): 
MARGARITA: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, basilikum / 149,-
SERANO: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, seranoskinke, ruccola, basilikum / 169,-
SØT PÆREBLÅ: Hvit saus, blåkimmelost, pære, seranoskinke, mozarella, parmesan, honning, ruccola / 189,-
STERK KYLLING: Tomatsaus eller hvitsaus, mozzarella, parmesan, kylling, chili, ruccola / 169,-

Rom og overnatting - hele året

Du er hjertelig velkommen til øya hele året! Ferie eller arbeid, på Skolo finner du gode senger og vakre omgivelser både innendørs og utendørs. Nærmere presentasjon av rommene og huset finner du her. Alle henvendelser gjøres utenom høysesong manuelt til booking@skolo.no.

Ikke et vanlig hotell

Dette er ikke et vanlig hotell. «Boutique bed & breakfast» har vi valgt å kalle oss, siden forholdene er små, øytempoet rolig, men standarden høy. Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, en annerledes måte å feriere og oppleve på. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. I stedet har vi noe ekstraordinært: Særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær. I den sesongåpne kafeen kan du dessuten kjøpe nydelig kaffe og mat. Gjennom året er huset et flerbrukshus med en rekke aktiviteter.

Grupper og bedrifter

Hele huset kan leies og vi skreddersyr gjerne løsninger. Les mer om vårt tilbud til grupper og bedrifter her.  

Langtidsopphold

Hvis du ønsker å bo her utenom høysesong eller i en lengre perioder, ta kontakt med oss direkte. Vi er svært fleksible.

Priser og detaljer:

Bookingperiode

Vår automatiske bookingtjeneste er kun funksjonell i høysesong. Kontakt oss på booking@skolo.no for forespørsler om overnatting. Vi behandler henvendelser hele året.

Frokost

Frokost er inkludert i prisene når du er overnattingsgjest hos oss i juli (lite unntak for større grupper, som beskrevet under eller på bookingsiden). Dagens første måltid består av fersk bakst og lokale råvarer, og skal være en ekstra god opplevelse, enkel, men med kvalitet. Du kan forespørre frokost utenom høysesong og noen ganger kan vi legge til rette for dette. Ta kontakt! 

Rabatter og pakkepriser

For ukesopphold (7 netter eller mer) gis det 20 % i rabatt både på leiligheter og dobbeltrom. De tre dobbeltrommene er ideelle for to familier eller en vennegjeng som vil feriere sammen - da kan alle tre dobbeltrommene leies samtidig med rabatt og man får kjøkken, oppholdsrom og lounge helt for seg selv - et fantastisk areal.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt.

Minimumsopphold

Tre netter for private kunder i ukedager, to netter i helgene. Ved eventer/arrangement kan det gjøres unntak, så det er bare å ta kontakt direkte på e-post med oss. Også grupper skreddersyr vi korte eller lengre opphold for, ta kontakt. Vi ønsker å legge til rette for hvile og sakte tempo og du vil oppdage at Seløya er ypperlig som base for å utforske området, hele året.

Etter booking: Betaling, bekreftelse og kanselleringsvilkår

Betaling

Så snart du har sendt inn din reservasjonsforespørsel (booking) gjennom vår automatiske tjeneste, er de aktuelle datoene blokkerte og kan ikke bestilles av andre. Vi vil så snart som mulig se gjennom tilbudet ditt og sende faktura, dersom vi kan bekrefte dato, rom og dine øvrige ønsker. Du hører vanligvis fra oss i løpet av 1-3 virkedager. Vi kontrollerer samtidig prisene, slik at du ikke betaler mer enn du skal, ref. rabattene som beskrives over.

Bekreftelse

Når ordren er betalt, er den gjensidig bekreftet.

Avbestillingsvilkår

Fra dagen du får faktura, kan du om nødvendig avbestille kostnadsfritt innen 10 dager. Hele summen vil da returneres til deg. Spør om forlengelse av betalingsfristen hvis dette er avgjørende for din bestilling. Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet.

Koronasituasjonen

Vi tar smittevern på alvor, slik vi tror gjestene våre også gjør. Det skaper trygghet for alle. Vi følger bransjens smittevernstandarder til enhver tid og har også god kontakt med smittevernkontoret i kommunen. Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring, siden reisende i Norge også til sommeren må bli hjemme eller reise hjem, hvis de får symptomer eller blir syke. Vi er glade for at regjeringen oppfordrer til Norgesferie og skal ta godt vare på gjestene våre, i henhold til de smitteverntiltak som gjelder til enhver tid. Vi gjør også tilpasninger som det vil bli informert godt om. Konkret kan det for eksempel føre til at frokosten ikke serveres som buffet, men direkte til rommene eller på andre måter som ivaretar helsetryggheten slik det eventuelt kreves på besøkstidspunktet. Bookes et dobbeltrom individuelt (og ikke av en samreisende familie/gruppe), blir det denne sommeren begrensninger på bruk av felles kjøkken.

Hjertelig velkommen til øya på fantastiske Helgeland! 

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!