Slik booker du hos oss: Rom, mat og arrangement hele året

Alle henvendelser om rom og bord gjøres på e-post til booking@skolo.no.  

Åpningstider og servering

Se forsiden (klikk på logo). Grupper kan ta kontakt når som helst, vi behandler forespørsler på booking@skolo.no. Konserter, kurs og andre opplevelser annonseres: Følg med på kalenderen vår i menyen her på nettsiden. Mye info legges også ut fortløpende på sosiale medier. Vår favorittkanal er Instagram, der er det mest aktivitet (@skolo.no) og du finner oss på Facebook her.

Pizzameny

PIZZAMENY (porsjonspizza, én til hver voksen anbefales): 
MARGARITA: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, basilikum / 169,-
SERANO: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, seranoskinke, ruccola, basilikum / 189,-
SØT PÆREBLÅ: Hvit saus, blåkimmelost, pære, seranoskinke, mozarella, parmesan, honning, ruccola / 199,-
STERK KYLLING HVIT: Tomatsaus, mozzarella, parmesan, kylling, chili, ruccola / 189,-
STERK KYLLING RØD: Hvitsaus, mozzarella, parmesan, kylling, chili, ruccola / 189,-
SPEKEPIZZA: Tomatsaus. Norsk spekepølse med fennikel, hjemmesyltet rødløk, ruccola, mozzarella og kremost / 189,-
GLADLAKS: Røykalaks fra Vega, hvit saus, mozzarella, creme fraiche, ruccola, hjemmesyltet rødløk, chiliolje / 199,-

«Vi fant roen i sjela og perler i naturen. Reiser med tanken om at HIT kommer vi gjerne tilbake»

Rom og overnatting - hele året

Du er hjertelig velkommen til øya hele året. Ferie eller arbeid, på Skolo finner du gode senger og vakre omgivelser både innendørs og utendørs. Nærmere presentasjon av rommene og huset, med detaljert oversikt over sengeplasser, finner du her. Alle henvendelser gjøres manuelt til booking@skolo.no.

Leilighetene

Vi har tre leiligheter med egne kjøkken, der Klasserommene er den største enheten, med sine tilknyttede dobbeltrom (med egne bad) og hems m.m. Svært romslig, flotte lysforhold og høy standard. I tillegg finner du Kvisten Loftstudio og Lærerværelset, med særpreg, bad og kjøkken. Bilder og flere detaljer her.

Ikke et vanlig hotell

Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, en annerledes måte å feriere og oppleve på. Forholdene er små, øytempoet rolig, standarden høy. Derfor har også ukesbookinger fin rabatt. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. Vi har derimot særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær.

Minimumsopphold privatpersoner

I høysesong (1. juni - 1. september) er det tre netter minimum som er mulig å booke. I lavsesong kan vi gjøre unntak hvis du ønsker å spise hos oss eller delta på et event, ta kontakt for å høre mer om mulighetene.

Grupper og bedrifter

Hele huset kan leies og vi skreddersyr gjerne løsninger. Les mer om vårt tilbud til grupper og bedrifter her.

Langtidsopphold

Langtidsopphold er mulig. Ta kontakt for pristilbud.

Sommeren 2022

Bookingen for sommeren 2022 åpner 1. januar 2022. Frem til 1. mars 2022 har vi kun åpent for ukesbookinger. De som ønsker kortere opphold sommeren 2022 (minimum tre netter) settes på venteliste og blir kontaktet når perioden for ukesbooking er over og det eventuelt er noe ledig. Planlegge ferien? Du finner bilder og oversikt over sengeplasser i hver enhet her.

Gjester som ønsker å bruke øya som base for å utforske Helgelandskysten og bli her en stund, vil trives ekstra godt hos oss. Det er ideelt å leie båt eller kajakk her eller ta hurtigbåten eller ferje til omkringliggende øyer, som Lovund, Træna, Vega osv. Herøy/Dønna har også massevis av vakker natur i seg selv og vi har Seløy Kystferie på øya der man kan leie rib og reise på havsafari m.m. Alt ligger til rette for en ekstra fin ferieopplevelse. Mer her om området og alle mulighetene.

Priser (2021) og detaljer:

Priser og rabatter

For ukesopphold (7 netter eller mer) gis det 20 % i rabatt. Priser uten rabatt er 6000 kr. natten for Klasserommene, 3000 kr. for Kvisten Loftstudio og 2700 kr. for Lærerværelset. Ta kontakt dersom det ønskes dobbeltrom eller andre løsninger i lavsesong (september-mai). Merk: For foreninger/bedrifter/klasser på mer enn ti personer gjelder egen prismodell.

Leie av lokalet til lukket selskap koster 5000 kr. for kjøkken og renhold inkludert (rabatteres ved avtalt egeninnsats). Møterom heldags: 3000 kr. Halvdags: 2000 kr. Lunsj for grupper kan bestilles både med og uten møterom. Kaffe og møtemat kan også bestilles.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt.

Bookingperiode

Vi behandler henvendelser hele året. Kontakt oss på e-post på booking@skolo.no for forespørsler om overnatting.

«Vi vil egentlig ikke dra. Her fant vi masse ro, masse vakkert å se på og spennende å oppdage!»

Etter booking: Betaling, bekreftelse og kanselleringsvilkår

Betaling

I høysesong kreves forhåndsbetaling. Vi sender faktura, dersom vi kan bekrefte dato, rom og dine øvrige ønsker. Du hører vanligvis fra oss i løpet av 1-3 virkedager.

Bekreftelse

I høysesesong gjelder følgende: Når ordren er betalt, er den gjensidig bekreftet. I lavsesong betales rommet ved ankomst, hvis ikke annet avtales.

Avbestillingsvilkår

Fra dagen du får faktura, kan du om nødvendig avbestille kostnadsfritt innen 10 dager. Hele summen vil da returneres til deg.  Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet. Spør om delbetaling eller forlengelse av betalingsfrist hvis dette er avgjørende for din bestilling.

Dersom du bestiller på få dagers varsel, noe som i hovedsak er aktuelt i lavsesong, vil det gjøres en individuell vurdering av om forhåndsbetaling er nødvendig som bekreftelse.

Innsjekk / utsjekk

Innsjekk fra kl. 15 (og helst før kl. 20), utsjekk senest kl. 11. Det er veldig fint med beskjed om ca. ankomsttidspunkt når dere vet det; send oss gjerne en mail på booking@skolo.no når dere har valgt ferjeavgang.

Frokost

Frokost tilbys overnattingsgjester i høysesong og koster 200 kr. per voksen og 100 kr. per barn. Bestilles for ønskede dager. Dagens første måltid består av fersk bakst og lokale råvarer, og skal være en ekstra god opplevelse, enkel, men med kvalitet. Du kan forespørre frokost utenom høysesong og noen ganger kan vi legge til rette for dette.

Korona og reiseforsikring

Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring og på forhånd sjekke vilkår som gjelder hvis det oppstår reiserestriksjoner eller sykdom som forhindrer en fra å reise, eller man må avbryte oppholdet sitt på grunn av coronasymptomer eller andre årsaker. Avbestillingsvilkårene i forrige punkt gjelder uavhengig av årsak. Velg en forsikring som gir deg tryggheten du personlig ønsker. Vi tar for øvrig smittevern på alvor, slik vi har erfart at gjestene våre også gjør. Vi er ikke en stor hotellmaskin og du kan i stor grad oppholde deg for deg selv, hvis du ønsker. Vi følger bransjens smittevernstandarder til enhver tid. Vi gjør også tilpasninger som det eventuelt vil bli informert godt om. Konkret kan det for eksempel føre til at frokosten ikke serveres som buffet, men direkte til rommene eller på andre måter som ivaretar helsetryggheten slik det eventuelt kreves på besøkstidspunktet.

Hjertelig velkommen til øya på fantastiske Helgeland! 

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!