Bo eller spise hos oss?

Bord bookes via denne lenken og du finner info om meny og åpningstider under fanen PIZZA. Bildegalleri fra hele bygget finner du under ROM.

Her booker du overnatting hele året

Under finner du vår bookingkalender med tilgjengelige datoer og priser for privatkunder. Større grupper og bedrifter skreddersyr vi opplegg for og egne vilkår gjelder, vi har flere sengeplasser enn det som fremgår i bookingkalenderen; ta kontakt på booking@skolo.no.

Høysesong eller lavsesong? 

Vår høysesong er fra mandag 19. juni til søndag 13. august. I denne perioden gjelder tre netter som minimum og vi har 20 % rabatt på ukesopphold (syv netter eller mer).

I lavsesong (utenfor perioden 19.6.-13.08.23) har vi ekstra gode overnattingspriser hvis du som privatperson sjekker inn en onsdag (pizzaaften og én natt minimum) eller fredag (to netter minimum): 40 % rabatt på rom. Dette er Pizzapakken og Weekendpakken. Du får også 40 % rabatt ved langtidsopphold på syv netter eller mer i lavsesong.

Rabattene regnes ut automatisk i kalenderen under når du velger sjekk inn-dato en fredag, en onsdag eller et opphold på syv netter eller mer.

Når du har trykket søk og valgt ønsket rom og antall rom, scroller du ned til knappen NESTE STEG for å fullføre. Betingelser m.m. står lenger ned på denne siden. Hjertelig velkommen som gjest i et unikt bygg! Ta kontakt på booking@skolo.no ved spørsmål.

PS! Husk å sjekke spamfolderen din for e-poster fra oss, inkludert bekreftelse på booking. Tom liste? Husk å trykke Søk. Har du valgt datoer, intervall og antall personer og rom som matcher vår kapasitet, kommer aktuelle rom og leiligheter opp i en liste med bilder. Forsøk å endre startdato for oppholdet basert på de grønne datoene i kalenderen (du kan ikke klikke i selve kalenderen, den skal kun hjelpe deg til å se hva som er ledig).

Om stedet og øypulsen

Seløy er en øyperle på Helgelandskysten, sentralt plassert i øyriket Herøy og Dønna, like over fjorden fra Sandnessjøen eller Søvik. Gjester som ønsker å bruke øya som base for å utforske området og bli her en stund, vil trives ekstra godt hos oss. Her finner du ro og hvile og fjord, fjell og strender på alle kanter. Samtidig er vår kaffebar, kunstbutikk og pizzeria åpen hver dag i høysesong og gir påfyll for mage og sjel, hvis du ønsker det. Vi har plass til små og store familier og grupper, vår største enhet rommer 16 personer. Herfra kan du kan rusle bort til Kristian som leier ut kajakk og robåt og tilbyr rib-turer og havsafari, og den lille øya har også egen matbutikk. Mer her om området og alle mulighetene. Våre overnattingsgjester disponerer også uteområdet vårt når gymsalen er stengt, med bålpanne og sitteplasser under tak.

Leiligheter, rom og antall sengeplasser

Vi har tre fullt utstyrte leiligheter med egne kjøkken, oppredde senger, renhold, håndklær og god såpe inkludert: Kvisten Loftstudio, Lærerværelset og Klasserommene. Klasserommene er den største enheten med sine tilknyttede dobbeltrom (med egne bad) og Storhemsen hvis man ønsker enda bedre plass og flere senger. I Klasserommene finnes tre dobbeltrom med egne bad som gjøres tilgjengelige til individuell booking i utvalgte perioder og på kort varsel. Bilder og flere detaljer om sengeplasser finner du her.

Ikke et vanlig hotell: Vi ønsker å legge ekstra til rette for tilstedeværelse og hvile, en annerledes måte å feriere og oppleve på. Forholdene er små, øytempoet rolig, standarden høy. Derfor har også ukesbookinger fin rabatt. Vi har ikke døgnbemannet resepsjon eller daglig rengjøring av rommene. Vi har derimot særpreg, nærhet til fantastisk natur og et interiør du kan nyte i all slags vær.

Øvrige vilkår; avbestilling, betaling m.m.: 

«Vi vil egentlig ikke dra. Her fant vi masse ro, masse vakkert å se på og spennende å oppdage!»
Priser, bekreftelse og betaling

Prisene i denne bookingtjenesten gjelder for privatpersoner og kun ved booking direkte på www.skolo.no. Vi tar forbehold om feil i priskalenderen og oppholdet er ikke bekreftet fra vår side før reservasjonsforespørselen er besvart. Etter å ha sendt en reservasjonsforespørsel via skjemaet over, får du egen mail om bekreftelse av oppholdet. Det går tydelig frem i mailen at reservasjonen er bekreftet. Du får faktura/betalingslenke eller det gjøres avtale om å betale ved ankomst, dette avhenger av hvor nært forestående oppholdet er.

Avbestillingsvilkår

Ved kansellering mer enn 30 dager før ankomst, returneres 75 % av summen du har betalt. Ved kansellering 15 - 30 dager før ankomst, returneres 50 % av summen du har betalt. Ved kansellering 14 dager eller mindre før ankomst, gis det ingen tilbakebetaling og du må betale hele beløpet. Spør om delbetaling eller forlengelse av betalingsfrist hvis dette er avgjørende for din bestilling.

Innsjekk / utsjekk

Innsjekk fra kl. 15 (og helst før kl. 20), utsjekk senest kl. 11. Det er veldig fint med beskjed om ca. ankomsttidspunkt når dere vet det; send oss gjerne en sms på Skolofonen; 463 33 200 når dere er på ferja over fjorden.

Kjæledyr

Hunder eller andre dyr er dessverre ikke tillatt hos oss.

Husk reiseforsikring

Vi anbefaler alle våre overnattingsgjester å ha reiseforsikring og på forhånd sjekke vilkår som gjelder ved sykdom eller andre årsaker som forhindrer en fra å reise. Avbestillingsvilkårene våre gjelder uavhengig av årsak. Velg en forsikring som gir deg tryggheten du personlig ønsker.

Hjertelig velkommen til Seløy!

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!