Et inspirasjonssted for din gruppe og bedrift - foredrag, natur og tenketid

Vi har overnattingskapasitet for grupper og kan skreddersy opplevelser og dager som vil ha stor verdi for arbeidsplassen eller prosjektet ditt. Både dagsturer og lengre opphold kan tilrettelegges. Enten det er seminar, blåturer, inspirasjon eller mer arbeidsintensive behov: Fortell oss hva du behøver. Gjennom vårt fantastiske nettverk kan vi også hente inn andre ressurspersoner for å utforme et tilpasset program med høy kvalitet.

Festlokale for private og bedrifter

Både kafébutikken og oppholdsrommet i andre etasje er flotte steder for bryllup og festlige anledninger. Kjøkken kan også leies.

Workation

Flytt kontoret midlertidig! Har du tenkt på hvor forløsende det kan være? Her er det ikke snakk om å bli forstyrret av jobb i ferien, men planlegge en periode der man jobber fokusert og nyter fritid og pauser i fantastiske omgivelser. Å flytte seg selv eller teamet bort fra vante omgivelser og jobbe i et helt nytt miljø, kan både skape større konsentrasjon og arbeidsglede. Bygget er åpent året rundt for enkeltpersoner eller grupper som ønsker å tilbringe en uke eller to slik, for å jobbe med oppgaver og prosjekter.

Kystkultur eller ledertrening og strategi - vi kan skape et program med mening og kvalitet.
Innendørs: Foredrag og faglig program

For grupper og bedrifter kan vi skreddersy faglige programmer og innhold. Eksempel på tematikk er strategi, innovasjon, sosiale medier, gründerskap, endringsledelse m.m. Vi kan også holde workshop for en gruppe hvis det er konkrete utfordringer dere ønsker å jobbe med eller få mer dreisen på. Ingrid er utdannet i strategisk ledelse fra BI og sammen har vi bred erfaring fra arbeid som kommersiell direktør, innovasjonsredaktør, journalist, utviklingsredaktør m.m. Og ikke minst som seriegründere. Andre etasje fungerer som et ypperlig møterom med god plass og vi har flere kroker og steder for konsentrert enkeltarbeid.

Far og sønn, Trond og Kristian, driver det anerkjente kystferiesenteret på Seløy og har stor kunnskap om den spennende lokale historien.
Utendørs: Naturopplevelser og lokal kulturhistorie

Gode opplevelser er god teambygging. Våre naboer Seløy kystferie er blant de mest erfarne turoperatørene i sitt felt på Helgeland og opplever stor interesse for sine guidede kulturopplevelser til sjøs. I behagelige båter, alltid tilpasset passasjerenes komfortbehov og værforholdene, tar de grupper på omvisning i den fantastiske skjærgården her. Øyene er utallige og de er like vakre hele året. Et mål er for eksempel Sandsundvær, der du både får en mektig naturopplevelse og innblikk i den lokale historien. Med innlevelse og kompetanse fortelles det om røtter og drama, natur og spissfindigheter.

For oss er det ekstra viktig å samarbeide med noen som er lommekjente og vet hvor hvert fuglefjell er, slik at man unngår å forstyrre det verdifulle dyrelivet. Gjennom sårbarhetsanalyser og høy bevisshet på hver tur, opplever vi at nettopp Seløy kystferie tar hensyn og viser nødvendig varsomhet. Så fortell oss hva du og bedriften din kan tenke deg å oppleve, så ordner vi resten sammen med vår samarbeidspartner.

Gled deg til knakende gode historier og øysafarier i vakker natur! 

Uendelige muligheter for fjellturer i området. Anniken Zahl Furunes er både interiørarkitekt for prosjektet på SKOLO og erfaren fjellgeit. Her: Trænstaven! 
Åsvær fyr er et av stedene vi kan formidle turer til. Stedet har en dramatisk historie og kysthistorien er en viktig del av disse turene.
Lokal mat

Vi har eget kjøkken, der gruppa kan tilberede mat selv eller vi kan levere utvalgte retter. Vi kan også benytte oss av eksterne leverandører lokalt, her vil ditt behov avgjøre.

Transport

Vi tar i mot grupper fra hele landet og kan tilrettelegge henting og levering. Nærmeste flyplass er Sandnessjøen lufthavn, med kort reiseavstand til Seløy. Vi kan også hente/levere i nærliggende byer og områder, ikke minst med RIB til/fra Sandnessjøen, Mosjøen eller liknende. HER finner du mer informasjon om kollektivtrafikk og reisen hit fra resten av landet.

Fyrvokterboligen med ulltepper fra fyr- og merkevesenet. Fyret ble fraflyttet for 40 år siden, i 1980.
Velkommen til oss i havgapet! Vi gleder oss til å skape opplevelser som kan løfte arbeidshverdagen din.
Kajakker skaffer vi også til deg og dere. Foto: Line Møller / VG

Skolo nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste oppdatering om hva som skjer!