Prøv øylivet - flytte, sommerjobb eller frivillig?

Vi ser alltid, året rundt, etter folk med forandringsbehov og arbeidslyst. Ta kontakt hvis du kjenner dragningen! Dette prosjektet blir til mens vi går og preges av menneskene vi har møtt og skal være så heldige å få møte. Er du barista, kokk, baker, konditor? Da kan det også være aktuelt med ansettelse, ta gjerne kontakt på post@skolo.no.

Annette og Eilen, to drivende dyktige damer og reddende engler i vår første sesong. Foto: Anniken Zahl Furunes.

Bygget kan benyttes både til workation og coworking og alle slags amerikanske beskrivelser på midlertidig opphold for å skape og jobbe. Hva med å flytte kontoret eller atelieet hit for en periode, deg alene eller sammen med teamet ditt? Man kan altså leie seg inn. Eller man kan melde seg som frivillig.

Hva vil det si å jobbe som frivillig her? Vi holder på å skape en helt annerledes møte- og væreplass på denne øya, med det nyrenoverte skolebygget som base. Vi ønsker å etablere en frodig kjøkkenhage, vakre grøntområder, dyrke håndverkskunnskap og kreativt talent, servere absolutt nydelig kaffe og mat. Huske at verden blir vakrere av kunst og selv våge å gi mer av oss selv. Skape bærekraftige produkter og vakre ting, i et fredelig økosystem som rett og slett gir plass til å leve, plass til livet. Det er derfor flere måter du kan bidra med, både kreativt og praktisk. Avhengig av hva du ønsker eller tenker, samt sesong og behov, lengde på opphold: Ta kontakt med oss på post@skolo.no.

 «Hva skulle vi gjøre om vi ikke hadde de gode drømmerne blant oss? Det finnes larm som bare kan overvinnes med stillhet, det finnes teknikk som bare kan gjennomskues i drømme.» Inger Hagerup

Frivillig? Vi vurderer alle henvendelser seriøst og opp mot behovet på plassen og de praktiske mulighetene vi har og finner. Vi har også god oversikt over lokale bomuligheter ved langtidsopphold. Da kan Skolo fungere på flere måter for deg: Som salgs- eller formidlingskanal for dine egne prosjekter, gjerne håndverk, mat eller innen kreativ næring, hvis vi er en god match for hverandre. Herøy kommune er et godt sted å bo, skolebussen henter barna hver dag og kommunen har et motto som er veldig fint: Et hav av muligheter.

Hvem? Frivillig arbeid forutsetter at du kan levere noen tjenester som vi trenger, enten rent fysisk på eller rundt bygget, eller gjennom design, produksjon, musikk, administrasjon, kunst m.m. - noe som kan spare oss for utgifter og/eller skape inntekter for oss. Kanskje er du student som vil ha praksisplass eller en helt annerledes ferie? Par, venner, kjærester, pensjonist, familie med barn? Motivasjon og erfaring er alltid viktigere enn CV'en. Og husk: Vinteren er et godt tidspunkt å være her på, utenfor turistsesongen vil det alltid være lettere å få plass. Produktdesign med kunnskap om bærekraft er for øvrig noe vi ønsker å satse på, også gjennom våre andre firmaer, så dette nevnes spesifikt.

«I mina drömmars fönster
ser jag det jag minns.
Det som skänkt mig lycka,
och det som ännu inte finns»
/Cecilia Ekhem


Skolos nyhetsbrev

Registrer deg for sjeldne mail med kjekk informasjon.