Velkommen til bords når Camela Haddad disker opp en nydelig julebrunch med franske godsaker! Tre salte smaker og tre søte, se menyen nederst. Fyr i peisen, rolig julemusikk og god stemning. Kun 16 plasser. Kjøp av plass her eller via bildet nederst (fullbooket).
Det blir også salg av Camelas kaker i disken denne søndagen, ingen forhåndsbestilling, og kl. 13-15 er det pop up-butikk med Herøy-gründeren bak Le Beret; en fransk førjulssøndag på alle måter, også for deg som ikke skal spise brunch. Remis julepizza er på menyen (husk å bestille bord).

Camela bor på Øksningan her på Herøy, men har røttene sine et godt stykke lengre sør. Hun begynte å bake i ung alder og er lidenskapelig opptatt av mattradisjoner og detaljer og spesielt franske desserter. Heldige oss. Dette er tidkrevende arbeid og maten må nytes med øyet før den spises! Denne høsten har hun utmerket seg under Arctic Young Chef-konkurransen i regi av Arktisk Mat i Mosjøen, og med masse lærelyst har hun gått fra å være hobbybaker til proff.
Camela ønsker å dele noen av sine nyeste kreasjoner med oss under denne brunchen og vi får smake på tre salte og tre søte retter. Det vil også være kaker til salgs i disken etter brunchen.
Julebutikken og kaffebaren er åpen kl. 11-15 denne søndagen.
Meny - julebrunch med petits fours:
Kronebrød-rosmarin-oliven-pisket smørhonning
Quiche lorraine-parmigiano
Croque monsieur-syltet gulrot
Varm brie-valnøtter-appelsinmarmelade
Dacquoise-kaffe-speculaas
Paris-Brest-Praliné-Mandel
Entremet-mørk sjokolade-salt-karamell-pekan
Med forbehold om mindre endringer. Drikke kjøpes utenom.