Utsøkte detaljer, høy komfort og gjenbruk med omtanke.

Scroll og se bilder av alle rom i den nyrenoverte skolen og trykk på bildene for større utsnitt. Nederst på siden finner du detaljert oversikt over sengeplasser i hver av enhetene. For priser og tilgjengelighet velg Book-knappen.

  • Klasserommet / dobbeltrom: Her vises tre dobbeltrom i bookingkalenderen, men det er plass til 16 personer her, inkludert Storhemsen. Ta kontakt på booking@skolo.no hvis du vil leie hele enheten eksklusivt.
  • Kvisten Loftstudio
  • Lærerværelset

Uterommet

Sommeren 2021 sto også et nytt, arkitekttegnet utebygg klart hos oss, med tak og langbord: Paviljongen. Skolegården skal utvikles år for år, i sakte tempo, det plantes og blir vakrere og vakrere. Som overnattingsgjest hos oss er du hjertelig velkommen til å disponere hele denne plassen og utenom åpningstidene har du skolegården for deg selv. Bålpanne er også tilgjengelig. Rett bak nybygget ligger også en liten ballbinge.

Klasserommet - med dobbeltrom

Vi har forvandlet de to klasserommene i andre etasje til en stor leilighet, ideell for venner eller storfamilien på tur. Her ligger også tre dobbeltrom som gjøres tilgjengelige for individuell booking i utvalgte perioder. Dette ser du best ved å søke i bookingkalenderen.

Taket er delvis åpnet helt opp til mønet, så her kan du bo i et ekstra luftig, lyst og særpreget rom. Gamle bjelker er bevart, sammen med gulv og flere detaljer. Utsikten er fantastisk: direkte mot fjellkjeden De syv søstre på finværsdager. Kjøkkenet har alt man trenger, inkludert et langbord på fem meter. Direkte tilknyttet finner du blant annet tre dobbeltrom med høy standard, plassért på baksiden av bygget der det gamle skolekjøkkenet lå. Eget loungeområde med bøker og myke sofaer inviterer også til hvile og gode samtaler. Man kan også leie storhemsen - der et det ekstra sengeplasser og hjørne med myke sitteplasser.

8 sengeplasser totalt i de tre dobbeltrommene. Ta kontakt på booking@skolo.no hvis du ønsker å leie hele enheten eksklusivt, det er opp til 16 sengeplasser her og god plass til grupper. Gå til bookingkalenderen her.

Kvisten Loftstudio

Denne leiligheten ligger i tredje etasje, med eget kjøkken, stuekrok, to soverom, bad og hems. Utsikten er nordøst mot Dønnamannen. Her er det stort spisebord og god plass til hyggelige måltid. Fiskenettet mellom takbjelkene er ekstra populært for de som sover på hemsen, det kan fungere som en liten hengekøye. Man må opp ribbeveggen for å komme til hemsen.

Seks sengeplasser totalt. Gå til bookingkalenderen her.

Lærerværelset

Det gamle lærerværelset ligger i andre etasje med to soverom. Lærerværelset har et lite bad med ekte 50-tallsfølelse, inkludert eksklusive terrazzofliser som i badene for øvrig. Dusj, kjøkken/stue med stekeovn og oppvaskmaskin. Fra rommet er det utsikt både mot staselige Dønnamannen og De syv søstre. Leiligheten har noe mindre bad og fellesareal enn Kvisten Loftstudio, som ligger i etasjen over. Leiligheten passer også fint for et par. I denne leiligheten er det originale tregulvet delvis bevart.

Seks sengeplasser totalt. Gå til bookingkalenderen her.

Storhemsen

Sammen med Klasserommene kan man leie Storhemsen, den romslige andreetasjen i Klasserommene. Her er det koselige sengealkover, lounge med myke sofaer og stoler. Vi har hevet alle tverrbjelkene i taket så man kan gå under dem og bruke hele rommet, takvindu sørger for lys. Rekkverket ned til Klasserommene er laget av en ekte notbøter.

Seks sengeplasser, med mulighet til å sette inn flere senger. Ta kontakt på booking@skolo.no hvis du ønsker å leie hele enheten eksklusivt, det er opp til 16 sengeplasser hvis Storhemsen leies sammen med Klasserommene - og god plass til grupper.

Oversikt over antallet sengeplasser

Klasserommene: 
1 Dobbeltrom («Rosarommet») med eget bad, dobbeltseng: 2 sengeplasser
1 Dobbeltrom («Grønnrommet») med eget bad, dobbeltseng: 2 sengeplasser
1 Dobbeltrom («Blårommet») med eget bad, dobbeltseng + to madrasser på hems: 4 sengeplasser
1 Rom med køyeseng, må dele bad med øvrige: 2 sengeplasser
Storhemsen (tillegg i pris): 6 sengeplasser i alkover under skråtak.
Merk: Man må kunne bøye seg for å gå inn til sengene på storhemsen. Fire av sengene der har egen alkove, to senger er plassert med avstand i samme alkove. Overnattende på storhemsen må benytte badene i dobbeltrommene én etasje ned. Hemsen i Dobbeltrom 3 nås ved å klatre i ribbevegg.

Kvisten Loftstudio:
1 soverom, dobbeltseng: 2 sengeplasser
1 soverom, enkeltsenger: 2 sengeplasser
Hems, madrasser: 2 sengeplasser

Lærerværelset:
1 soverom, enkeltsenger: 2 sengeplasser
1 soverom, dobbeltseng og køyeseng: 4 sengeplasser

2018. Vi kjøpte visst en skole. Foto: Anniken Zahl Furunes.

Skolos nyhetsbrev

Registrer deg for sjeldne mail med kjekk informasjon.